Opvallend veel cameraploegen kreeg Beukers Toyota de afgelopen weken over de vloer. Op zoek naar een nieuwe auto? Nee, naar de story achter de Beukers Family!

Binnenkort op tv: Beukers op tv! Nee, René is niet in Opsporing Verzocht te zien omdat hij aan concurrentievervalsing doet. (Klik hier voor alle auto's uit de schandalige verbouwingsuitverkoop.) De WOS gaat aandacht besteden aan Beukers als familiebedrijf. Mooie en informatieve tv, want er komen nogal wat onderwerpen naar voren die nog niemand wist.

Was het bijvoorbeeld vanzelfsprekend voor vader Hans dat zoon René de zaak zou voortzetten? En over een familiebedrijf gesproken: staat er ook alweer een volgende generatie klaar om Beukers 3.0 vol gas naar een elektrische toekomst te brengen? Natuurlijk gaat het niet alleen maar om de zaak, in de twee opmerkelijke afleveringen op WOS TV. Want als René Beukers ergens van bekend is, is het wel zijn inzet voor goede doelen als Team Westland. Waar komt die betrokkenheid vandaan? En hoe doe je dat, een fulltime functie als directeur van een grote Westlandse autodealer combineren met af en toe ook een fulltime functie als organisator bij Team Westland?

Benieuwd naar alle familiegeheimen? Kijk dan in het weekend van 24 november en 1 december naar WOS TV.